OPINION: “Raw Curaçao” leugens of angst?


Met de grootste verwondering heb ik gisteren naar de 3de aflevering gekeken van deze “soapopera” en viel van de ene in de andere verrassing. Buiten dat er een duidelijke politieke kleur was en geen objectieve bril opgezet was, werden ook vele zaken geheel verkeerd op een groot platform naar buiten gebracht. Het was een totaal uit elkaar getrokken, vol leugens en bedrog gemaakte uitzending van een stel angsthazen. Mensen werden vals beschuldigd zelfs een politieke oplossing werd ons voorgehouden en ook werd er net gedaan of de zaak Wiels opgelost was. Ja, broertje Wiels, met stront in zijn broek, wil het zo en dan zenden we het zo uit is blijkbaar het motto. De ware persoon met ballen was de vermoorde broer Helmin en niet die angsthazen!
De moord op heer Wiels is NIET opgelost en is een juridische dwaling door misinformatie en ook door mega invloeden van Nederland vanwaar uit het hoogste huis de opdrachtgever was! Nederlandse onderzoeksteam had een doel, wijst enkele lokale politieke mensen aan en verbrandt alles wat naar Nederland kan leiden.
De opdracht komt vanuit het hoogste huis van Nederland! Het huis wat ook Pim Fortuyn, Els Borst en Peter R de Vries onder andere liet vermoorden!
Met heer Wiels had ik heel veel contact als MKK zijnde en we kwamen ook regelmatig voor de radio. Een goede luisteraar van zijn tirades hoorde ook regelmatig dat hij mij beschermde en ook vele informatie van mij gebruikte. Het was MKK die alle informatie op schrift en beeldmateriaal over drugs, gokwereld, zwart geld wassen, kinderhandel en mensenhandel door ons aan hem gegeven werd. 2 dagen voor zijn dood waarschuwden we, als MKK, hem nog dat we wisten dat er een opdracht voor moord op hem vanuit Nederland was uitgegaan! Dat vanuit de hoogste loge! Hij lachte en vertelde me “We zijn niet bang John”.
MKK heeft alles vastgelegd tot de namen (hotelslips) van de moordenaars toe en de Nederlandse onderzoekers weigerden elke link naar Nederland toe te onderzoeken. Men gooide alles op sommen geld wat een totaal andere bron heeft en de drugswereld aangaat en wekelijkse coke leveringen. 
Het moordwapen ligt nog steeds in het Waaigat, de 2 moordenaars zijn in het buitenland en werken nog steeds voor de lokale onderwereld en worden regelmatig in een hotel in Willemstad gezien! Ondertussen worden onschuldigen met toenaam genoemd op een nationale tv om zo de zaak te sluiten. 
Kort na de moord op heer Wiels werd de Nederlandse Bank per direct van het huis gekoppeld net zoals ook het adviseursbureau! De Nederlands gevestigde Bank en de juridisch adviseurs van een Nederlands wereld accountantsbureau, wat ook gevestigd was op de Antillen, werden ontbonden en werd de “Antillen tak” geheel ontmanteld en gaan nu door als kleine accountantsbureaus losgekoppeld van het hoge Nederlandse huis! In die tijd een onbekende Wiels zus, toevallig werkend bij die Nederlandse Bank, werd in de lokale politiek gezet door Nederland en moest alles signaleren en doorgeven aan de hoge macht. Na die opdracht verdween ze geheel van het podium! 
Zo werd het voor de buitenwereld “case closed” en mag de leugen verspreid worden door de pers! Vergeet niet, al het bovengenoemde werd beschermd door het hoogste huis, de loge, haar bank en haar adviseursbureau!
Komt u dat overigens niet bekend voor; de zogenaamde moorden door Joran vd Sloot!! Opgezet vanuit justitie en gaande om een FBI-zaak van 2 rond de wereld gezochte zware criminelen die wisten van de link naar het hoge Nederlandse huis! Ook daar waren Nederlandse onderzoekers die de link naar Nederland moesten wissen. Eenmaal gewist moesten ze de zaak seponeren en hun handen van alles aftrekken. Het was toen nog maar zaak de pers overspoelen met valse informatie!
Ook hier in deze aflevering “Raw Curaçao” zien we dat duidelijk. De leugen heer Wiels moest eens afgesloten worden met een broer die bang is omdat hij beter weet en de lokale justitie onschuldigen voor 30 jaren vast hebben gezet in opdracht van het Nederlandse huis! Met een schepje van bange zogenaamde aankomende jonge politici vechtend tegen de maffia maakt het geheel nog wat sappiger! Lachwekkend, daar buiten heer Wiels er nog vele zijn die vechten tegen de lokale en internationale maffia en nog allemaal leven! 
Het hoge Nederlandse huis en hun loge controleren regelmatig of alles weldegelijk “gesloten/ onder controle” is en blijkbaar valt uw programma daar ook onder! We zien dan ook regelmatig deze hooggeplaatsten dan ook op de eilanden verschijnen, zoals nu ook onder het mom “Werkbezoek”! 
De rechtszaken over bovengenoemde zaken zijn een farce, een leugen vanuit een corrupt systeem in stand gehouden door de Nederlandse en lokale justitie die zelf een stel leugenachtige angsthazen zijn en onder dwang hebben uitgesproken, woorden van een ex-PG.
Wat nog vreemder is dat een organisatie die 35 jaren (MKK en 10-tallen terabytes aan informatie) de maffia blootlegt ook bij dit programma geen gehoor kreeg en angsthazen zonder informatie voor de buis werden gezet. Of werd, zoals bij uw voorgangers bv KRO en TROS, u  verboden vanuit hogerhand met ons in contact te treden?
JH BaselmansOprichter MKK 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.