Polis y OM ta cera investigacion di caida mortal na Paseo Herencia / Politie en OM sluiten onderzoek naar dodelijke val parkeergarage

Politie en OM sluiten onderzoek naar dodelijke val parkeergarage

 

Op 17 oktober 2021 is bij de politie een melding binnengekomen van een valpartij vanaf de parkeergarage gelegen aan de Paseo Herencia. De 20-jarige L.A. Figueroa Flores is hierbij dodelijk gewond geraakt. De recherche heeft het onderzoek naar deze val afgerond en het Openbaar Ministerie heeft  naar aanleiding van dit onderzoek besloten geen verder onderzoek te gelasten en het dossier te sluiten. De familie van de overledene is hier in een persoonlijk gesprek over geïnformeerd.

 

De conclusie na onderzoek is dat er sprake is van een ongelukkig eenzijdig ongeval. Er zijn geen aanwijzingen van betrokkenheid van derden. Sporenonderzoek ter plaatse en onderzoek aan de telefoon van overledene geven eveneens geen aanwijzingen voor een eventueel misdrijf. Details van dit onderzoek zijn besproken met de nabestaanden, het Openbaar Ministerie vindt het gelet op de privacy van de overledene niet passend om hier verdere uitlatingen over te doen.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *