Remetido: De Nederlandse en de lokale politici schuldig van moord.


Al een paar dagen circuleren filmbeelden van jonge vrouwen die naakt gefolterd, verkracht en vernederd worden, op een manier dat geen mens maar kan bedenken. Maar ook kinderen en mannen maken deze folteringen mee, zij worden niet gespaard! Uiteindelijk gaat het dan naar de nieuwsagentschappen en de wereldpolitiek die dan verkondigen dat de Russische soldaten deze oorlogsmisdaden uitvoeren!
Maar niets is minder waar!
Een goed oplettende kijker van die filmpjes moet het opgevallen zijn dat het veelal gaat om Oekraïense mannen in burger gekleed, sportschoenen aan die met deze gruwelijke acties kennelijk het gehele land Oekraïne terroriseren en dan zich voordoen/uitgeven als Russische soldaten. Russische soldaten in burger gekleed?
Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy blijft schooien om wapens om de Russen aan te pakken maar deze man met gespleten slangachtig geweten weet dat het zijn mensen zijn die kinderen, vrouwen en mannen van hun eigen komaf folteren en vermoorden! Handelingen dagelijks tegen hun eigen volk.
Vluchtelingen wachtend om te vertrekken worden bestookt met bommen door deze beesten!
En wat doen Nederlandse en Antilliaanse politici? Deze scharen zich achter de massamoordenaar Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy en zorgen dat hij zijn volk af kan slachten! En erger nog ze beschermen hem maar ook halen ze van deze imbeciele moordenaars als vluchtelingen naar Nederland en de Eilanden!
U heren en dames politici doen mee aan deze gruwelijke daden en het zullen ook u zijn die slechte nachten gaan krijgen en eens verantwoordelijk gesteld gaan worden voor deze onmenselijke handelen! In burger geklede Oekraïners slachten hun eigen volk en u heeft zich hierachter geschaard en ondersteunt dat!
Zie de vele filmpjes met deze mensen in burger slachtend als dwazen door hun land Oekraïne!
John H Baselmans-Oracle
Share:

1 thought on “Remetido: De Nederlandse en de lokale politici schuldig van moord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *