OPINION: Covid is een stralingsziekte, GEEN virus!


Je merkt aan je lichaam dat sinds de Covid hype het grote reacties geeft zodra vele mensen bij elkaar komen en het gevoel geeft dat er zo’n opgejut gevoel is, alles lijkt dubbel zo snel te werken en na een verloop van tijd is je accu leeg en plof je op een stoel of bank! Het is ondertussen duidelijk geworden dat het gevoel zich meer voordoet bij de vele mensen met het grafeenoxide in hun lijf! Men is opgewonden en zo “opgepept” dat in diverse gevallen, zeker bij intens sporten of evenement, je hart overuren aan het draaien is of het begeeft.
De vraag rijst dan ook:Is dat dan ook de reden dat men niet met grote groepen bij elkaar mag zijn?
Kijk, een virus verspreidt zich toch wel van de ene naar de andere persoon zonder grote groepen clusters en gaat niet veel sneller of je nu met 100 man in een vliegtuig zit of 10.000 man in een stadion. De wet der virussen is simpel; men hopt van de ene naar de ander en de lucht is zijn geleider.
Maar personen die ingespoten zijn met het geleidingsvloeistof met grafeenoxide (of te wel Covid-19 mRNA vaccin) heeft, door bij elkaar te komen, een mega bereik als het gaat om frequenties. Deze energie is waar men bang voor is dat deze gaat exploderen! Daarom het isoleren en het uit elkaar houden van iedereen die het geleidingsvloeistof in zich heeft!
Doordat “experts” van dit experiment niet weten wat het gemodificeerde mRNA werkelijk doet verwacht men duidelijk dat het de diverse lichamen gaat verbinden, veel energie opwekt, en dan zo de zwakkere lichamen opruimt. Maar ondertussen worden de “sterken” bewust van elkaar gehouden om zo geen energie cluster te creëren.
De hoge pieken in de nacht zijn medeverantwoordelijk voor het scheiden van energieën en het afvoeren van zwakkeren. Maar het zijn de geïnjecteerden die de hoge frequenties geleiden om zich heen en zo ook niet-geïnjecteerde in doodsgevaar brengen. Frequenties hebben geen lucht nodig en pakken zeer grote oppervlaktes tegelijkertijd! Dat zagen we duidelijk in het begin van het corona tijdperk. Er was corona op die plaatsen waar 5 G was uitgerold en volop werkte. Het waren die plaatsen waar een mega-explosie was van het zogenaamde virus! Niemand mocht zien dat het een onmogelijke zaak was dat het “gevaar” niet via lucht gaat maar via straling die een mega bereik heeft!
Daarom is een mondkapje dragen een farce, zoals vele experts ook bevestigen. Dat is de reden waarom de bovenlaag of te wel de “elite” niet aan deze show mee doen en door blijven feesten en bij elkaar komen. Ze begeven zich namelijk in stralingsvrije zones! Het zijn bepaalde gebouwen en plaatsen die zo gebouwd zijn dat de frequenties geen gevaar opleveren omdat ze afgeschermd zijn, net zoals we weten van plaatsen waar geen bereik is met je portable telefoon. Dat verklaart dat de absolute elite ook veelal achteraf wonen maar ook zich op afstand houden van waar stralingsbronnen zijn. 
De elite weten van de mRNA manipulatie via frequenties!
Covid is een frequentie, GEEN virus!
John H Baselmans-Oracle

Share:

1 thought on “OPINION: Covid is een stralingsziekte, GEEN virus!

  1. Ami no sa pakiko boso ta pone e coi loko nan aki.
    Die man is knettergek. E ta bisa e elite ta move den stralingsvrije zones, pa 5G traha mester zo en zo mas antenna, unda e vrije zone’s nei ta keda e ora ei. Tin hopi loko ta cana rond cu conspiracy theories den nan cabes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *