Wardacosta y KPA ta intercepta boto cu droga na bordo


Ayera den oranan di anochi Kustwacht y Kuerpo Policial Aruba a detecta un boto drentando awanan territorial di Aruba. Den cuadro di bon cooperacion y bon coordinacion KPA y Kustwacht a logra intercepta un boto cu tawata bin for di direccion di Venezuela cu intencion pa drenta Aruba. Pa a para e boto personal di Wardacosta mester a los tironan di advertencia. Abordo tawata tin 6 hende homber di nacionalidad Venezolano. E boto tabata transporta un cantidad substancial di droga.
E capitan y e tripulantenan a wordo deteni y entrega na e recherchenan di Unit Georganiseerde Criminaliteit
cu lo sigui cu e investigacion.

Kustwacht en KPA onderscheppen boot met drugs aan boord

Gisterenavond heeft de Kustwacht en het Korps Politie Aruba een boot op zee gedetecteerd die de territoriale wateren van Aruba binnenvoer. In goede samenwerking tussen het KPA en de Kustwacht is het gelukt om de boot te onderscheppen, die vermoedelijk vanuit Venezuela richting de Arubaanse wateren voer. Om de boot tot stoppen te dwingen moest het personeel van de Kustwacht waarschuwingsschoten lossen.

Aan boord van de verdachte boot zaten 6 mannen met de Venezolaanse nationaliteit. De autoriteiten vonden ook veel drugs op de boot. De kapitein en de bemanning zijn aangehouden en aan de Rechercheurs van de Unit Georganiseerde Criminaliteit overgedragen voor verder onderzoek in deze zaak.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *