Er kan geen Corona/ COVID-19 ontstaan op onze eilanden

In de maanden dat Corona/ COVID-19 aan het cirkelen is rond onze aardbol is er wetenschappelijk een zeer interessant gegeven vrijgekomen. De ware explosies van dit virus zijn in die landen en die plaatsen waar 5G volop werkende is en of mee geëxperimenteerd wordt.
Wat ook blijkt is dat bijvoorbeeld op onze eilanden alleen gevallen geconstateerd worden waar die personen op geïnfecteerde plaatsen zijn geweest. Bij deze mensen is het virus al geactiveerd door de 5G straling en dus niet lokaal. Het wil niet zeggen dat er op de eilanden geen geïnfecteerde gevallen rondlopen. Maar bij die lokale geïnfecteerde zal het virus niet geactiveerd worden zolang ze maar niet in aanraking komen met deze 5G.
De enige vraag is in welke frequenties zijn de drie bollen op Westpunt aan het uitzenden en experimenteren? Maar zolang deze uit de 5G frequentie blijven kan er geen Coronavirus/ COVID-19 lokaal geactiveerd worden en hebben we alleen te maken met gevallen die in het buitenland geactiveerd zijn!
Steeds meer lezen we rapporten zelfs via universiteiten dat het virus geactiveerd moet worden en dat het vrijwel zeker is dat 5G de sleutel is in deze pandemie.
Blijf weg bij 5G en zo ook microwaves (zelfde frequentie) en dan zal de schade op onze eilanden minimaal zijn. Laat Corona/ COVID-19 niet jouw leven bepalen.
John H Baselmans-OracleDokterstuin 237Tel 5999-864-3595Curacao

referentie:
De frequentie waarbij de zuurstofopname in bloed wordt gestagneerd ligt rond de 60 Ghz. (zie rode lijn in grafiek) Mensen met ademhalingsproblemen (Pneumonia) nemen sterk toe. Het verband kan daarmee gelegd worden. Daarnaast is het de vraag of bepaalde virussen geactiveerd worden bij de huidige wifi frequentie welke 2,4 Ghz is, net al s microwafe ovens. In Italië lees ik dat er zenders zijn met 26 Ghz en in China vele met 60 Ghz. Biologische cellen, virussen en bacteriën reageren allemaal heftig op elektro magnetische velden. Deze kunnen verstoord raken waardoor het normale functioneren van een wezen verstoord raakt en dus makkelijker ziek kan worden. Al deze effecten bij elkaar kunnen dan deze grote getale in het hospitaal doen laten raken.

Tim Hewison

Share:

8 thoughts on “Er kan geen Corona/ COVID-19 ontstaan op onze eilanden

  1. Ta hopi irresponsabel pa duna hende no capacita riba e area aki, un podium pa plama information incorecto. Esaki ta lanta conspiracy den communidad innecesariamente y ta causa cu hendenan vooral cu tin waanideeën manera e consperacy theorists.

  2. Snap niet dat deze man nog ruimte krijgt van de Media om zijn onzin verhalen te publiceren..
    Deze man verteld verhalen die nergens op gebaseerd of harde feiten zijn.
    De beste man zelf moet oppassen dat Covid-19 hem zelf dan niet actief maakt…

  3. WELKE VERKLARING HEB JE DAN VOOR DIE DOOIE OP CURACAO EN AL DIEGENEN DIE OP DEZE EILANDEN BESMET ZIJN GERAAKT? IS DAT ALLEMAAL FAKE? BS!

  4. RIDICULO! Mane nos no tin suficiente preocupashon caba, boso ta bin strooi rond coy kens. Stop it!

  5. Cumpra un radiation detector, bai pone dilanti microwave despues pone dilanti bo cellular y despues bai pone serka di e receptors di 5g. Bai cana rond unda tin toren y bai na bo smart meter di coriente. Nos ta bezig ta contamina nos mes. Sigi kere cu ta coi loco y sorpresa lo garabo mane awo cu tur pais ta pasando

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *