Schaakmat: “Nederlandse steun overbodig”

Nederland is al tientallen jaren bezig om de eilanden zogenaamd “politiek te verschonen” en verder te gaan met een “vernieuwde” economie en “eerlijke” politici (lees; Nederlands chantabel).

De zogenaamde injectie, wat alleen een politiek doodvonnis was, tijdens de 10-10-10 overeenkomst, heeft Nederland niet de macht kunnen verwerven over alle zes de eilanden zoals er achter de gesloten deuren gehoopt was. Zelfs de drie kleinere broeders weten zich nog te verzetten tegen de nieuwe (slaven)tijd die aldaar is ingesteld. Deze drie kleine eilanden zijn dan wel Nederlands grondgebied en de lasten worden daar volop doorberekend maar de lusten, lonen en uitkeringen en rijksvergoedingen, liggen duidelijk lager dan bij de Nederlandse gemeentes! Het is dus meten met twee maten en mensen in zware armoede houden, is daar de Nederlandse werkwijze!

Maar de lastige drie, namelijk; Aruba, Curaçao en st Maarten willen maar niet zwikken onder de druk van deze moderne slavenhandelaar! Deze drie grote eilanden hebben namelijk een grote macht die hen blijft steunen en dat is de wereldmaffia. De wereldmaffia die op deze eilanden de mogelijkheden van het wassen van alles wat maar vuil is op deze wereld, dagelijks hanteren! De grote drie hebben in principe het bloedgeld van hun onderdrukker (Nederland) niet nodig daar ze onder een machtige organisatie werken met als cover de Nederlandse vlag en een wankelend statuut! Gaat het fout is het de onder de verantwoording van Nederlands! Loopt alles zoals het al vele jaren loopt, zoals de transporten van drugs, wapens en mensen, dan is elke groep tevreden en is men stil!

Corona/ COVID-19 was de reddende engel voor de Nederlandse onderdrukker. Zoals verwacht, de eilanden gingen in Nederland schooien voor geld, want elk dubbeltje in de politieke zakken is toch meegenomen! Bingo.. Nederland is willend maar… de regels werden omgegooid, overeenkomsten en verdragen werden geschrapt c.q. aangepast en Nederland ziet kans de drie lastige eilanden op de knieën te krijgen!

DOCH!!!

Nederland vergist zich, daar vele vuile Nederlandse handel wel via de “grote drie” gaat en dat de wereldmaffia Nederland bij de slurf heeft! Nederland speelt poker maar het is die maffia die Nederland internationaal in grote schandalen terecht kan laten komen en de ware touwtjes in handen heeft!

Aruba, Curaçao en st Maarten hebben vanaf afgelopen donderdag Nederland onder controle, maar weten deze regeringen dat wel?

John H Baselmans-Oracle

Share:

1 thought on “Schaakmat: “Nederlandse steun overbodig”

  1. An je article kan ik lezen verslaggever. En ja Arubanen gaan Aleen voor GOD op de knie en nu is de tijd dat de kuikentjes worden geboren met inversteringen van alle mafia met zgn Stichtingen oversees offshore Enze. Slaventijd en handels blijf undercover shareholder blijven investeren.orañje potmony dicht maar is vergeten het is gesreven .wereld orlog verlost van de nazi’s bijdrage vn Aruba oli lago inzamelen goederen Aruba Gold koets als getuige water ramp inzamelen geld .Economy verserken met Arbijdkrachten .enz enz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *