OPINION: De gratie van Frank Masmeijer

De gratie van Frank Masmeijer
Wat al lang in de pen zat en ook al in onze kringen oud nieuws is, is dat de Nederlandse justitie en politie “zogenaamd” geschokt zijn in verband met de gratie van de drugshandelaar Frank Masmeijer.
Nieuws wat oud nieuws is omdat dit al geruime tijd speelde en een natuurlijk uitvloeiing is van de betrokkenheid van het koninklijkhuis in de drugswereld.
Een krant liet dat ook doorschemeren met de zin: “Een besluit om gratie te verlenen wordt ook ondertekend door koning Willem-Alexander.”
Heer Masmeijer hoefde het koninklijkhuis maar enkele zaken voor te leggen en er werd meteen iets “geregeld” om zijn mond te snoeren. Dat er geen commentaar vanuit het koninklijkhuis en ministerie gedaan wordt, bevestigt ook meteen dat nu in deze zaak, er zijn er veel meer geweest en nu nog gaande, veel niet pluis is! Hetzelfde zien we de mega banden van een koning en de grootste drugsdealer van de Antillen die geweldige vrienden zijn zolang er maar wekelijks geleverd wordt!
Wat weet heer Frank Masmeijer?
Wat geeft hem zijn vrijheid en zijn handel weer terug?
 Zelfs heer Knoops snapt er niets van als je mag geloven wat de kranten schrijven. Maar met een knipoog naar heer Knoops, u weet ook meer wat er in koninklijke sferen gaande is!
Maar weer eens is bewezen; heb je de juiste vrienden worden er koninklijke zaken geregeld. Word je een vijand of doe je niet wat er van je verlangd wordt, verdwijn je van moeder aarde!
John H Baselmans-Oracle
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *